Tällaisen juhladrinkin Suomen parhaimmaksi baarimestariksi valittu raumalainen Jussi Alatalo teki Satakunnan Kansalle

Juomasekoituksessa maistuvat metsän marjat ja kataja.

Raumalainen baarimestari Jussi Alatalo teki spitz-tyylisen 150-vuotisjuhladrinkin Satakunnan Kansalle

1.2. 2:00

Rauma

Raumalainen baarimestari Jussi Alatalo mietti muutaman päivän, kun häneltä pyydettiin reseptiä 150-vuotisjuhladrinkkiä varten.

”Aloin suunnitella mahdollisimman juhlavaa, mutta mutkatonta juomaa, joka sopii vaikka alkumaljaksi.”

Hän kuvailee drinkkiä spritz-tyyliseksi juomaksi, jonka ainekset ovat kaikkien saatavissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut