Porilaisvanhempi, huolettaako lapsesi päiväkodin naapuruston turvallisuus? Kerro kokemuksistasi!

Satakunnan Kansa etsii kokemuksia porilaisten päiväkotilasten vanhemmilta.

Lastaan Porin Veturitalliin viemässä olleelta vanhemmalta varastettiin auto maanantaiaamuna.

24.1. 10:01

Pori

Maanantai alkoi eräässä porilaisperheessä karusti, kun päiväkotiin lastaan tuomassa olleen vanhemman auto varastettiin Porin Veturitallin päiväkodin parkkipaikalta.

Veturitallin päiväkodin johtajan Anne Lahtisen mukaan autovarkautta päiväkodilla ei ole ennen sattunut, mutta että ”joskus vuosia sitten on kuulemma jonkun autoon menty sisälle ja viety jotakin tavaroita, mutta en itse ole vielä silloin ollut paikan johtajana”.

Lahtinen kertoi maanantaina myös, että päiväkodin liepeillä on ollut pyörävarkauksia ja ”yleistä levottomuutta”. Lisäksi lastaan päiväkotiin tuoville vanhemmille on yritetty kaupata huumeita Lahtisen tietojen mukaan.

Porissa on kolmisenkymmentä kunnallista päiväkotia ja kymmenisen yksityistä palvelusetelipäiväkotia.

Satakunnan Kansa etsii nyt kokemuksia porilaisten päiväkotien ja niiden naapuruston koetusta turvallisuudesta ja mahdollisista uhkista.

Huolettaako jokin asia, tilanne, henkilöt tai tapahtumat lapsesi päiväkodin sijaintiseudulla? Pelottaako lapsen vieminen päiväkotiin jostakin lähiympäristöön liittyvästä syystä? Onko sattunut jotain uhkaavaa?

Kerro meille kokemuksistasi vastaamalla alla olevaan kyselyyn tai ottamalla suoraan yhteyttä elina.valkonen@satakunnankansa.fi. Voit halutessasi jättää yhteystietosi, jolloin toimitus saattaa ottaa sinuun yhteyttä haastatellakseen sinua.

Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut