Raumalaisyritys Hopoti haalii käyttäjiksi ratsastusyrityksiä Australiaa ja Yhdysvaltoja myöten – ”Ei hullummin Satakunnasta ponnistavalta yritykseltä”

Nettipalvelu selätti ruutuvihon ja puhelinrallin. Raumalaisyritys on saanut avauksen vientimarkkinoille Yhdysvaltoihin ja Australiaan saakka. Euroopassa yrityksen kauppapaikka on saanut Suomen lisäksi sillanpääasemat muun muassa Isoon-Britanniaan ja Irlantiin.

Operatiivinen johtaja Ville Salonen arvioi Hopoti-kauppapaikka-alustan saavuttaneen markkinoilla aseman, joka kantaa jo itsessään eteenpäin. Kotimaa on melkein hallussa ja suunta on vahvasti viennissä.

24.1. 19:00

Rauma

Toistuva kitka tai pulmatilanne arkielämän käytännön asian hoidossa saattaa tarjota siemenen yritystoimintaan. Miltei klassisen esimerkin tästä tarjoaa Raumalla kotipaikkaansa pitävä Hopoti Software Oy.

Vuonna 2015 perustettu Hopoti on rakentanut verkkokauppa-alustan, joka yhdistää ratsastajat ja ratsutallit. Verkkopalvelussa on varattavissa ratsastustunteja talleilta jo eri mantereillakin ja alustan kautta kulkee myös maksuliikenne.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut