Myynninedistäjä muokkasi työnsä kotileipomon kanssa yhteensopivaksi – Asiantuntija kumoaa yleisimmät harhaluulot työn tuunaamisesta

Kun porilainen Heli Lähteenmäki kyllästyi työhönsä, hän päätyi vaihtamaan työpaikkaa. Myöhemmin hän palasi takaisin vanhaan työhönsä, tuunasi sitä uuteen uskoon ja oivalsi tasapainon merkityksen elämässä.

Heli Lähteenmäki tekee nykyään kahta työtä. Hän vaalii jaksamistaan koiran kanssa lenkkeilemällä, joogaamalla ja pitämällä kiinni rajoistaan. ”Olen opetellut viimeisten parin vuoden aikana sanomaan ei. Jos myynninedistämistyötä on paljon jollakin viikolla, en ota samalle viikolle ainakaan suuria leivontatilauksia. Perheelle silti kiitos siitä, että saan häärätä köökissä välillä hirveän aikaisin aamulla ja toisinaan myöhään illalla.”


22.1. 7:00

Pori

Kun leipomista rakastava Heli Lähteenmäki sai keväällä 2020 idean omasta pienestä kahvilasta, hän ei kauan aikaillut. Pop up -kahvila Hellula aukesi perheen kotipihan pieneen mökkiin Porin Ruosniemessä jo saman vuoden kesänä.

Lähteenmäki oli jo pitkään miettinyt, pystyisikö hän muuttamaan leipomisen sivutyökseen. Kun Hellula keräsi jo ensimmäisenä aukiolokesänään mukavasti asiakkaita ja poiki Lähteenmäelle hänen ensimmäiset leivonnaistilauksensa, päätös oli sinetöity.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut