Matkailuneuvontaa saa Porissa pian myös iltaisin ja viikonloppuisin

Visit Pori ja Satakunnan Museo tiivistävät yhteistyötään.

16.1. 12:20

Pori

Matkailuneuvonnan palvelutarjonta laajenee Porissa. Neuvontaa saa maaliskuun alusta alkaen Visit Porin matkailuneuvonnan lisäksi myös Satakunnan Museon infopisteessä.

”Yhteistyömme Porin museoiden kanssa tiivistyy entisestään, kun pystymme palvelemaan yhdessä sekä kotimaisia että kansainvälisiä matkailijoita entistä paremmin”, sanoo matkailu- ja markkinointiyksikön päällikkö Tiina Lehtonen.

Tällä hetkellä käynnissä on museon matkailun infopisteen konseptointi ja koulutus.

”Tietoa matkailusta haetaan nykyisin monikanavaisesti niin verkossa kuin paikan päällä asiakaspalvelupisteissä. Tiedon löydettävyyttä ja saavutettavuutta on kehitettävä jatkuvasti helpommaksi, sanoo matkailun asiantuntija Maria Rasmussen.

Jatkossa museosta saa myös Porin brändituotteita entistä laajemmalla valikoimalla sekä matkailijoiden kaipaamaa tietoa alueen matkailupalveluista.

Satakunnan Museon museonjohtaja Johanna Jakomaa toteaa uudistuksen olevan luonnollinen kehitysaskel museolle, sillä matkailijat ovat museoille tärkeä kohderyhmä.

”Parhaillaan kehitämme Porin museoiden markkinointia hankkeessa, jonka tavoitteena on saada entistä enemmän matkailijoita Porin keskustaan ympärivuotisesti monipuolisen museotarjonnan houkuttelemana”, hän kertoo.

Suunnitelmissa on, että vuonna 2024 peruskorjauksen jälkeen avautuva Porin taidemuseo tulee myös toimimaan matkailun infopisteenä.

Visit Porin ja Satakunnan Museon yhteistyöhön liittyy jatkossa myös muun muassa yhdessä suunniteltuja ja toteutettuja opastettuja kaupunkikierroksia. Suunnitteilla on jo tulevaan kesäkauteen myyntiin tulevia uusia, niin kävellen kuin bussilla tehtäviä kierroksia Porissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut