Kokemäki saa oman nimikkotapahtuman – päivämäärä on jo päätetty, mutta lähes kaikki muu on vielä auki

Kokemäki-päivän järjestelyt hoitaa jokin muu taho kuin kaupunki.

Tulkkilan yö sai kokemäkeläiset liikkeelle runsain joukoin vuonna 2008. Viimeisen kerran tapahtuma järjestettiin kesäkuussa 2015.

16.1. 12:30

Kokemäellä vietetään ensi kesänä Kokemäki-päivää.

Nimikkopäivää vietetään lauantaina 10. kesäkuuta, mutta missä, sitä ei ole vielä päätetty. Paikka on todennäköisesti jokirannassa.

Kokemäen hallintojohtaja Essi Piirojärvi kertoo, että suunnitelmia on tehty ja ideoita heitelty ilmaan paljonkin, mutta mitään ei ole vielä sovittu.

Tavoitteena on, että vastuun tapahtumasta ottaisi jokin muu taho kuin kaupunki.

Piirojärvi kertoo, että kaupunki on silti mukana tapahtuman suunnittelussa. Myös Kokemäen yrittäjäyhdistys on luvannut olla mukana tavalla tai toisella.

”Tarkoitus on, että me kilpailutamme sille tilaisuudelle järjestäjän”, Piirojärvi kertoo.

Kaupungin tavoitteena on, että kaikki tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneet tahot voisivat ottaa osaa kilpailutukseen. Lisäksi tarjouspyyntöjä aiotaan lähettää tapahtuma-alan yrityksille.

Piirojärvi toivoo, että myös paikalliset yritykset osallistuisivat kilpailutukseen. Jos yrityksen omat rahkeet eivät riitä, tarjouksen voi jättää myös yhdessä toisten kanssa.

Ajatus kaupungin omasta nimikkotapahtumasta nousi esiin kaupunkilaisille viime syksynä järjestetyssä avoimessa keskustelutilaisuudessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut