RMJ-juhannusfestivaalin aluevuokraukselle jatko vuoteen 2025

Rauman kaupungin ja Sanoma Media Finland Oy:n sopimuksessa on neuvotteluvaraus jatkovuosillekin.

Juhannuksen juhlinta jatkuu Rauman Otanlahdessa. Kaupunki vuokraa rantapuiston ja urheilukeskuksen alueen Sanoma Media Finland Oy:lle ja yhtiön tapahtumajärjestäjä Nelonen Media Livelle.

12.1. 18:35

Rauma

Raumanmeren juhannusfestivaalit (RMJ) on saamassa jatkoa tuleville vuosillekin. Rauman kaupunki ja festivaalijärjestäjä Sanoma Media Finland Oy ja Nelonen Media Live ovat neuvotelleet jatkosopimuksen Otanlahden rantapuiston alueen vuokrauksesta.

Kaupunginhallitus käsittelee tulevan viikon kokouksessaan festivaalin RMJ-aluevuokrasopimuksen hyväksymistä vuosille 2023–2025. Vuokraksi esitetään 3 000 euroa vuodessa.

Sopimukseen sisältyy neuvotteluvaraus myös tuleville vuosille ja sen mukaan kaupunki sitoutuu ensisijaisesti neuvottelemaan Sanoma Finland Oy:n kanssa sopimuksen jatkosta.

Mikäli osapuolet eivät ole päässeet sopimukseen jatkokaudesta viimeistään 2025 lokakuun loppuun mennessä, on kaupungilla oikeus neuvotella myös muiden mahdollisten toimijoiden kanssa.

Kaupunki vuokraa RMJ-festivaaleille vuosittain juhannuksen ajaksi Otanlahden ranta-alueen sekä Otanlahden urheilukeskuksen alueen, joille sijoittuvat festivaaliareenan lisäksi teltta- ja karavaanarileirinnät. Sopimukseen sisältyy myös Otan monitoimihallin käyttömahdollisuus.

Sopimuksen mukaan Rauman kaupunki tai kaupungin muut mahdolliset vuokralaiset eivät saa myydä tai tuoda alueelle muita myyntipaikkoja tai muita oheistoimintoja RMJ‐festivaalin ajaksi ilman vuokralaisen etukäteen antamaan suostumusta.

Aluevuokraussopimuksella kaupunki ei anna tapahtuman järjestämisen edellyttämiä viranomaislupia, vaan lupa-asiat käsitellään erikseen.

Vuoden 2023 juhannusta juhlitaan Otanlahden rantapuistossa 22.–24. kesäkuuta.

Kolmipäiväisen festivaalin esiintyjälistalla ovat muun muassa Masked Wolf, Gettomasa, Gasellit, Jubël, Mouhous, Cledos, Erika Vikman, BESS, Ramses II, costee, Etta, Sexmane, Benjamin, Nelli Matula sekä Lyömättömät.

Satakunnan Kansa on osa Sanoma Media Finland Oy:n medialiiketoimintaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut