Oletko pyytänyt haastavampia tehtäviä, ryhtynyt osa-aikatyöntekijäksi tai vaihtanut samassa yrityksessä eri tehtäviin? – SK etsii haastateltavia, jotka ovat tuunanneet työtään

Työn tuunaamisella tarkoitetaan oman työn muokkaamista itselle sopivammaksi niin, että työpaikkaa ei vaihdeta. Muutos työssä voi tapahtua esimerkiksi uutta opettelemalla tai työskentelyrutiineja muuttamalla.

Kuvituskuva arkistosta.

11.1. 16:43

Olitko kyllästynyt työhösi, mutta tekemiesi muutosten jälkeen aloit viihtyä paremmin?

Oliko mielessä kenties jo työpaikan vaihto, mutta uudet tehtävät, oman työn merkityksen pohtiminen tai muu muutos käänsikin kelkan viime hetkellä?

Työn tuunaamisessa on kyse työntekijästä itsestään lähtevästä oman työn kehittämisestä. Tarkoituksena ei useinkaan ole koko työnkuvan muuttaminen, vaan muutos voi olla vaikkapa etä- ja lähityön erilainen jaksotus, nelipäiväisen työviikon tekeminen viisipäiväisen sijaan tai muuta vastaavaa. Kyse ei ole työpaikan vaihtamisesta.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, ja olet valmis kertomaan kokemuksistasi, vastaa seuraavaan kyselyyn. Etsimme sen pohjalta haastateltavia aiheesta tehtävään juttuun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut