Kankaanpäässä toimiva WM-plast sulautuu emoyhtiö Leomuoviin – Fuusiossa syntyy yksi suurimmista suomalaisista muovialan yhtiöistä

Työntekijämäärä on kaikkiaan 84 henkilöä.

9.1. 9:41

Kankaanpää

Akaalainen Leomuovi, Kankaanpäässä sijaitseva WM-plast ja Uudessakaupungissa toimiva VS-Automaatio fuusioituivat vuodenvaihteessa.

Fuusiossa tytäryhtiöt WM-plast ja VS-Automaatio sulautuivat Leomuoviin, jonka nimi muuttui Leomuovi Groupiksi.

Kaikkien kolmen yhtiön työntekijät siirtyvät Leomuovi Groupin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Työntekijämäärä on kaikkiaan 84 henkilöä.

Yhtiö kertoo yhteenlasketun liikevaihtonsa kasvavan 14 miljoonaan. Fuusio tukee yhtiön kansainvälistymismahdollisuuksia.

”Tämä on meille suuri askel, jota on valmisteltu pitkään. Leomuovista tulee yksi Suomen suurimmista muovialan yrityksistä”, toimitusjohtaja Risto Kalliainen kertoo yrityksen tiedotteessa.

Yrityskauppa on osa Leomuovin strategian mukaista tavoitetta saavuttaa johtava markkina-asema muovitoimialalla Suomessa.

Akaan Viialassa sijaitsevan yrityksen nykyiset omistajat ovat Risto Kalliainen ja Sami Rantala. Vuoden 2018 alusta Leomuovi-konserniin on kuulunut Kankaanpäässä sijaitseva WM-plast Oy ja vuodesta 2020 uusikaupunkilainen VS-Automaatio.

Leomuovi jatkaa yrityksen virallisena nimenä kaupparekisterissä. Yhtiön kotipaikkana säilyy Akaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut