Persoona jää mieleen, tietävät hautausurakoitsija, lankakauppias ja baariyrittäjä – Löydätkö itsesi tai läheisesi lukijoiden vinkkaamien parhaiden asiakaspalvelijoiden joukosta?

Porin seudun parhaat asiakaspalvelijat huomioivat asiakkaan yksilölliset tarpeet, tuntevat ammattinsa ja palvelevat asiakasta koko persoonallaan.

Hyvä asiakaspalvelija huomioi jokaisen yksilölliset tarpeet. Pomarkun kukka- ja hautauspalvelun yrittäjä Reijo Viljanen ja hänen työntekijänsä Tytti Anttila tuntevat monet asiakkaansa jo niin hyvin, että oikeat kukat valikoituvat kimppuun kuin itsestään. ”Se, että asiakas on tyytyväinen, heijastuu myös omaan tekemiseemme”, Viljanen sanoo.

6.1. 18:44

Satakunnan Kansa kysyi lukijoiden vinkkejä Porin seudun parhaista asiakaspalvelijoista. Yli 230 vinkatun joukossa on porilaisia, pomarkkulaisia ja ulvilalaisia ammattilaisia lukuisilta eri aloilta. Haastattelimme heistä neljää.

Asiakaspalvelijoita kerättiin Satakunnan Kansan verkkosivuilla olleen kyselyn ja printtilehdessä julkaistun ilmoituksen kautta. Vinkkaajia pyydettiin kertomaan asiakaspalvelijan nimi, työpaikka, työskentelykunta ja perustelut sille, miksi hän on vastaajan mielestä seudun paras. Haastateltavat valittiin perusteltujen ja keskiviikkoiltapäivään 4. tammikuuta mennessä saapuneiden ehdotusten joukosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut