Poliisi pyytää havaintoja Pormestarinluodon murhaepäilyyn liittyvästä autosta – Etsintöjä joella jatketaan tänään

Poliisi ei toistaiseksi ole vielä tavoittanut vaimonsa murhasta epäiltyä.

Poliisi pyytää havaintoja harmaasta BMW-merkkisestä henkilautosta uudenvuodenyöltä.

3.1. 9:48

Pori

Poliisi pyytää silminnäkijöiden havaintoja Porin Pormestarinluodossa uudenvuodenpäivänä paljastuneen henkirikoksen selvittämiseksi.

Lounais-Suomen poliisin tiistaiaamuna lähettämässä tiedotteessa todetaan, että havaintoja kaivataan nyt harmaasta, porrasperäisestä BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sen liikkeistä.

Havaintoja pyydetään uudenvuodenyöltä noin kello yhden ja aamukuuden väliltä, erityisesti Keski-Porin kirkon alueelta, kauppakeskus Puuvillan läheisyydestä sekä Isosannan alueelta.

Henkilöautoon liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä kello 8–16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Poliisi ei toistaiseksi ole tavoittanut vaimonsa murhasta epäiltyä keski-ikäistä miestä.

Epäiltyä on etsitty sunnuntaista lähtien. Esitutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisi pitää yhtenä vaihtoehtona, että murhasta epäilty mies on surmateon jälkeen hukuttautunut Kokemäenjokeen.

Epäillyn löytämiseksi poliisi suorittaa tiistaina 3. tammikuuta etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhteistyössä pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa.

Poliisi sai sunnuntaina 1. tammikuuta iltapäivällä ilmoituksen Pormestarinluodossa yksityisasunnosta löytyneestä kuolleesta naisesta.

Asunnossa oli tapahtunut perheensisäinen väkivallanteko, jossa keski-ikäisen miehen epäillään surmanneen vaimonsa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut