Mikael Ropon morsian heitti tulevan kihlasormuksensa tietämättään vaatekierrätykseen – Kokoomuspoliitikko ehti täpärästi pelastaa tilanteen

Vanhojen housujen taskuun piilotettu yllätys oli joutua hukkaan.

Mikael Ropo on menossa naimisiin.

2.1. 10:33

Pori

Porilainen kokoomuspoliitikko Mikael Ropo joutui ennen vuodenvaihdetta täpärään tilanteeseen.

Ropo oli päättänyt pyytää puolisoaan Annika Vuorista avioliittoon.

Kosintaseremonia oli alun perin tarkoitus toteuttaa maaliskuussa pariskunnan lomamatkalla Kap Verdellä, mutta Vuorinen tuli liian maittavan illallisen jälkeen huonovointiseksi.

Ropo päätti siirtää suunnitelmia vuodenvaihteeseen, jolloin nuoren parin uusi koti Porin Kaanaassa olisi valmistunut.

Suunnitelma meinasi kariutua joulukuun alussa.

Mies oli piilottanut hyvissä ajoin hankkimansa sormukset vanhojen collegehousujen taskuun, sillä tiesi puolisonsa vihaavan niitä.

”Ajattelin, että sormukset on sieltä huomaamattomasti saatavilla, mutta varmassa piilossa. Muuton yhteydessä Annika oli kuitenkin käynyt läpi vanhoja vaatteita ja heittänyt nämä kulahtaneet housut Uffin vaatekeräykseen sormukset taskussa”, Ropo kirjoittaa tapahtumista.

Ropon onnistui urkkia tietoonsa se laatikko, jonne housut oli viety. Hän soitti Uffille ja pääsi jäljille.

Ropo kertoo, että timantti oli sellainen tavallisen kokoinen.

”Keräyksestä sanottiin, että auto ei ollut ehtinyt viime tyhjennyksellä sinne asti ja tulossa tiistaina noutamaan uudestaan. Sain sovittua, että tulen paikalle ja luojan kiitos sain sormukset pelastettua.”

Jos Ropo olisi myöhästynyt, housut olisivat hyvin todennäköisesti lähteneet Helsinkiin, josta niitä olisi ollut enää vaikea tavoittaa.

Lopulta kosinta Yyterin rannalla meni nappiin. Ropo polvistui tulevan morsiamensa taakse, kun tämä alkoi kuvata ilotulitusta vuoden vaihtuessa.

”Kuvaaminen vain jatkui joten jouduin tökkäämään Annikaa taakse. Kääntyi aikeissa toivottaa ihanaa uutta vuotta, ihmetteli pimeydessä missä olen ja kun lopulta huomasi minut maassa niin ihmetteli mitä siellä teen, koska pimeydessä ei nähnyt heti sormuksia. Kysyin sitten: tuletko vaimoksi? Alkoi iso itku ja vastausta ei kuulunut kun itku vain jatkui, joten oli pakko kysyä hetken päästä uudestaan: no tuletko? ja tulihan sieltä myöntävä vastaus.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut