Porilaisesta asunnosta löytyi kuollut henkilö sunnuntaina – Poliisi tutkii murhana

Kuollut henkilö löytyi yksityisasunnosta Porin Pormestarinluodosta.

1.1. 22:48 | Päivitetty 2.1. 8:05

Pori

Porin Pormestarinluodosta löytyi sunnuntaina kuollut henkilö, jonka epäillään kuolleen henkirikoksen seurauksena, kertoo Lounais-Suomen poliisi tiedotteessa.

Kuollut henkilö löytyi yksityisasunnosta, ja poliisi sai asiasta ilmoituksen sunnuntaina iltapäivällä. Täysi-ikäinen uhri oli löydettäessä yksin asunnossa.

Poliisi kertoo, että sillä on käsitys epäillystä tekijästä, ja häntä alettiin etsiä välittömästi. Poliisi suoritti epäillyn etsintöjä ainakin Porin Linnansillan läheisyydessä. Tiedotteen lähettämisen aikaan, sunnuntai-iltana kello 22.45, poliisi ei ollut vielä löytänyt epäiltyä tekijää.

Satakunnan Kansan tietojen mukaan etsinnöissä oli mukana myös pelastuslaitoksen väkeä. Satakunnan pelastuslaitokselta vahvistettiin Satakunnan Kansalle aiemmin sunnuntai-iltana, että pelastuslaitoksella on ollut alueella virka-aputehtävä. Tuolloin poliisi ei ollut tiedottanut vielä epäillystä henkirikoksesta.

Poliisi on aloittanut tapauksen tutkinnan rikosnimikkeellä murha. Rikosnimikkeet voivat tarkentua tutkinnan edetessä.

Tapauksen esitutkinta on hyvin alkutekijöissään, joten poliisi ei kerro tässä vaiheessa enempää esimerkiksi rikoksen tekotavasta tai muista yksityiskohdista.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Päivitetty 2.1. kello 8.05: Lisätty tieto, että etsintöihin Porin Linnansillan läheisyydessä osallistui myös pelastuslaitoksen väkeä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut