Miten Satakunnassa juhlittiin? Katso lukijoiden lähettämät kuvat

Julkaisimme lukijoiden lähettämiä uudenvuoden kuvia tässä sähkeessä.

Ilotulitusta Harjunpään urheilukentältä.

31.12.2022 18:18 | Päivitetty 1.1. 11:20

Pori

Miten juhlistit vuodenvaihdetta? Söitkö nakkeja ja perunasalaattia? Valoitko tinaa? Ammuitko raketteja tai otitko kuvia taivaan valaisevista ilotulitteista?

Satakunnan Kansa pyysi lukijoilta kuvia uudenvuoden vietosta. Tältä näytti satakuntalaisten vuodenvaihde:

”Harjunpään kentällä oli järjestetty todella hieno ilotulitus. Ihmisiä oli todella paljon paikalla. Onneksi joku järjestää vielä ilotulituksiakin, koska monet niitä haluavat nähdä. Isot kiitokset järjestäjälle”, kirjoittaa Timo Rauhaniemi.

Juhlapäivinä voidaan puhua tärkeitä asioita puhki ja selväksi: ”Vuodenvaihteessa tuli selvyys yhteen monia paljon puhuttaneeseen asiaan. Kumpi tulee päällimmäiseksi: juusto vai leike? Siitä ei enää ole tarpeen keskustella: juusto aina päällimmäiseksi!”, kertoo Juhani Vehmaskangas kuvansa saatteessa.

Emmi Kallio ja Milla Korkeaoja juhlivat vuoden vaihtoa ampumalla muutaman padan ja raketin Porissa.

Petra Tuomisen vuosi vaihtui muun muassa Minni-kissan seurassa.

”Perinteinen tunnelman luoja”, Ari-Pekka Kankaanpää kuvailee.

Hannu Sundqvist kuvasi Eurajoen ilotulitusta:

Viasvedellä tinat tehty Hahtamon perheessä, tämä meidän perheen ensimmäinen kerta ja tässä tulos. Tinat teki iskä, äiti, Jooa ja Miko.

Kaasmarkun kyläläiset olivat keränneet taas yhteisen potin, jolla ostettiin kunnon raketit kimpassa. Kylänväki kokoontui iltaseitsemältä koululle. Ammunnan hoitivat Rami ja Toni.

Uudenvuoden viettoa ystävien kanssa Porissa!

Uudenvuoden viettoa ystävien kanssa Porissa!

Musiikki ja konsertit ovat merkityksellinen osa elämääni ja juhliani. Nyt sattui olemaan tilaisuus katsoa verkosta (keskipohjanmaa.fi) Guardia Nuevan 20-vuotisjuhlakonsertti. Sisäisellä ilotulituksella siis kohti vuotta 2023! Kuva Keski-Pohjaanmaan lehden sivuilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut