Päihtyneet kuljettajat törttöilivät liikenteessä Porin seudulla

Poliisi on pysäyttänyt alkuviikon aikana päihtyneitä kuljettajia Porissa, Nakkilassa ja Ulvilassa.

Kuvituskuva.

29.12.2022 10:30

Pori, Nakkila, Ulvila

Kortiton rattijuoppo jäi maanantaina kahdesti kiinni Porissa. Lisäksi Nakkilassa ja Ulvilassa jäi kiinni rattijuoppoja, joista toinen suistui ojaan, kertoo poliisi tiedotteessa.

Poliisipartio tavoitti maanantaina aamupäivällä Porin Kalevanpuistossa pakettiauton, jonka kuljettajana ollut kortiton mies puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea. Hänelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista huumausaineille.

Sama pakettiauto oli liikenteessä jälleen kello 17.30 Antinkadulla. Partio pysäytti auton, ja kuljettajana oli sama mies. Puhalluskoe näytti edelleen nolla promillea, ja myös huumepikatesti osoitti yhä positiivista huumausaineille. Kuljettajan epäillään syyllistyneen molempina kertoina rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Partio pysäytti Nakkilassa Hormistontiellä keskiviikkona noin kello 00.30 henkilöauton, jonka kuljettajana ollut kortiton mies puhalsi seulonta-alkometriin noin 1,5 promillen lukeman. Hän oli ottanut kuljettamansa auton käyttöön luvatta. Mies vastusti tilanteessa poliisia. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja virkamiehen vastustamisesta.

Hätäkeskukseen tuli keskiviikkona kello 17.15 ilmoitus Ulvilassa Alamäentiellä ulos ajaneesta pakettiautosta, joka oli kyljellään ojassa. Autoa kuljettanut mies puhalsi seulonta-alkometriin 2,2 promillen lukeman. Hän ei loukkaantunut ulosajossa. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut