Rakettimyynnin ennätykset paukkuvat talouskriisistä huolimatta: ”Ulkomaanreissut jäävät tekemättä, mutta ilotulitteisiin löytyy muutama kymppi”

Moni on ostanut ilotulitteet tänä vuonna hyvissä ajoin, sillä viime vuonna tuotteet loppuivat kansainvälisten toimitusongelmien vuoksi kesken.

Kokenut rakettimyyjä, Noormarkun Nopsan puheenjohtaja Ilkka Herrala tietää, että lapsiperheiden suosikkeja ovat pienten ilotulitteiden kokoelmat, nuoret miehet suosivat äänekkäitä paukkupommeja. Padat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, ja sellaisen myös Outi Äijälä osti työpaikalleen Noormarkun K-marketista. ”Padasta selviää yhdellä sytytyksellä”, Äijälä toteaa. Taustalla Rakettitukun ilotulitteita myyntipaikoille kuljettava Elias Jänismäki.

31.12.2022 6:00

”Minä olen kyllä rakettivastainen”, toteaa Outi Äijälä ostaessaan ilotulitteita Noormarkun K-marketista torstaina 29. joulukuuta.

Ostoslistalla on suurehko pata ja parit suojalasit. Loppusummaksi tulee noin 50 euroa. Sen verran suomalaiset keskimäärin käyttävät rakettiostoksilla. Noormarkun Nopsan puheenjohtaja Ilkka Herrala sujauttaa mukaan pari rakettia kaupanpäällisiksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut