Porin liikuntapaikat tarjoavat tekemistä juhlapyhien välipäivinä

Aiemmilta vuosilta tuttu temppurata palaa taas Porin uimahalleihin.

26.12.2022 10:00

Pori

Sää muuttui kuin tilauksesta pakkasen puolelle juuri ennen joulua. Niinpä loppuvuoden juhlapyhiä ja välipäiviä voi viettää vaikkapa luistellen tai hiihtäen.

Sisätiloissakin pääsee liikkumaan ennen kuin perusarki taas koittaa. Porin kaupungin liikuntapaikat ovat auki poikkeuksellisin aikatauluin, kaupunki tiedottaa.

Porin liikuntapaikkojen kaikki poikkeusaukiolot löytyvät täältä. Tässä tiiviisti Porin kaupungin tarjoamaa ohjelmaa:

Uimahallit

Wibit-temppurata Porin keskustan uimahallissa 27.–30. joulukuuta kello 11 alkaen. Meri-Porin uimahallissa temppurata 3.–5. tammikuuta. Temppurata on tarkoitettu uimataitoisille, käyttö sisältyy uimahallin pääsymaksuun.

Vesijumppaa keskustan uimahallissa kahdesti päivässä kello 10 ja kello 14 maanantaina 26. joulukuuta kello 12 ja 15 isossa altaassa, keskiviikkona 28. ja perjantaina 30. joulukuuta monitoimialtaassa. Kesto noin puoli tuntia, osallistumismaksu on uimahallin pääsymaksu + 2 euroa.

virtuaalisia vesiliikuntatuokiota molemmilla uimahalleilla: Virtuaalijumppa pyörii keskustan uimahallin monitoimialtaan näytöllä tai lainattavassa Hydrohex-tabletissa. Uimahallien aukiolot löytyvät täältä.

Luontoliikunta

Ohjattuja fatbike-lenkkejä Porin metsässä välipäivinä ja alkuvuodesta. Lenkki ajetaan Luonto Liikuttaa -hankkeen pyörillä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen lenkeille löytyvät täältä.

Hiihtämään pääsee Porin metsään 1,4 kilometrin että kolmen kilometrin lenkeillä. Latutilanteen voit tarkistaa täältä.

Luistelu

Urheilukeskuksen tekojäillä voi luistella läpi vuodenvaihteen. 24.–25. joulukuuta sekä 1. tammikuuta ei valvottuja yleisöluisteluvuoroja. Vuorot normaalisti 27.–31. joulukuuta ja 2.–8. tammikuuta.

Narukerällä on ottelut 26. ja 30. joulukuuta. Ne rajoittavat vapaata luistelua tekojääradalla. Varausten ulkopuolella luistella voi vapaasti. Varaustilanteen näet Timmistä. Tekojääradan ja kaukalon valot sammutetaan päivittäin kello 22.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut