Vampulalainen Kotajan tila myy ruusuhilloaan ympäri maailmaa, vaikka pankinjohtaja kaipasi maatilalta jotain tavallista

Suomen ainoa ruusun terälehdistä hilloa tekevä Kotajan tila sai viime vuonna Ruokavirastolta pelottavan viestin. Onneksi myös Puolassa oli yritys saman tilanteen edessä.

Tuuli Kotaja esittelee suurkeittiöille myytävää pakastekuivattua ruusun terälehteä.

11.1. 6:00

Huittinen

”Tekisit Matti jotain tavallista.”

Vehnää ja rypsiä viljelevällä vampulalaisella Matti Kotajalla oli huoli tulevasta. Naapurissa isäntä oli polttanut kauraa lämmityskattilassa, kun sillä tavalla sai viljasta paremman tuoton.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut