Kolmen auton kolari Huittisissa valtatie 2:lla haittasi liikennettä tunnin – Autoissa viisi henkeä, ajoneuvot jäivät tienposkeen poliisin kanssa

13.12.2022 12:46

Huittinen

Valtatie 2:lla Huittisissa sattui tiistaina iltapäivällä kolmen auton kolari. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 12.20.

Päivystävän palomestarin Kari Kankaanpään mukaan osallisina oli kaksi henkilöautoa ja pakettiauto.

Onnettomuus sattui, kun Riuttantiestä Mäkiläntieksi muuttuvaa valtatietä risteävää tietä pitkin ajanut henkilöauto törmäsi valtatietä ajaneeseen pakettiautoon. Pakettiauto törmäsi vielä vastaan tulleeseen henkilöautoon.

Pakettiautossa ja vastaan tulleessa henkilöautossa oli kussakin kaksi henkeä, valtatietä ylittämään lähteneessä henkilöautossa vain kuljettaja. Kukaan heistä ei Kankaanpään mukaan loukkaantunut vakavasti.

Paikalla oli liikenteenohjaus vuorotellen turmapaikan ohi noin tunnin kestäneiden pelastus- ja raivaustöiden ajan. Tilanne oli tieliikennekeskuksen mukaan ohi kello 13.24.

”Ajoneuvot jäivät vielä poliisin kanssa tienposkeen odottamaan hinausta, mutta liikenne kulkee nyt normaalisti”, Kankaanpää kertoi puoli kahden maissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut