Tuiskasiko ovet ja ikkunat täyteen? – Lähetä lumikuvasi toimitukseen

Tiistain vastaisen yön aikana suurin osa Satakuntaa sai viimein mojovan lumipeitteen. Etsimme nyt lukijoiden kuvia talven ensimmäisestä lumentäyteisestä päivästä.

Seppo Aaltosen pihassa riittää valkeaa peitettä.

13.12.2022 8:59 | Päivitetty 13.12.2022 21:17

Satakunta

Lunta pyrytti maanantain ja tiistain välisenä yönä niin, että aamun varhaisilla työmatkalaisilla saattoi olla totuttelemista yhtäkkisten kinosten välissä luovimiseen.

Forecan mukaan lunta oli Porin rautatieaseman mittauspisteessä tiistaiaamuna 20 senttimetriä ja Kankaanpään Niinisalossa 21 senttimetriä.

Miltä sinun työmatkasi, kotipihasi tai mikä tahansa kohtaamasi maisema näytti tänään tanakan lumivaipan peitettyä ainakin valtaosan maakuntaa?

Lähetä otoksesi osoitteeseen sk.verkko@satakunnankansa.fi. Kerro, mistä kuva on otettu ja mikä tilanne siihen liittyy.

Julkaisemme toimitukseen saapuneita lukijoiden kuvia tässä:

Sami Isokallio tietää, kuinka tärkeäitä aurauskepit ovat Postin työntekijöille, jotka menevät myös sinne, missä aurausta ei ole vielä ehditty tehdä. Tämä kuva on otettu maanantain ja tiistain välisenä yönä Säkylässä.

Katja Ketolan kuva näyttää, millaista oli Harjavallan keskustassa tiistaina iltapäivällä.

Timo Peltomaa kuvasi lumisia autoja Porissa Itätullinkadulla.

Anna Räsänen Euran Paneliasta lähetti kuvan tiistaiaamulta. ”Ajellessa lumi tuiskasi tuulilasin yli, mutta auraustarvemitta ei ole ilmeisesti vielä täyttynyt? Melko hengenvaarallista touhua ja asia on helposti ennaltaehkäistävissä", hän kommentoi lumentuloa.

Porin Leppäkorvessa Jyri Juholalla oli kunnon tinki edessään. ”Pihalle on tuiskannut kunnolla. Hiljalleen kolaan pihaa auki”, hän kertoi.

Porin Käppärässä aamu todellakin valkeni. ”Pitäisiköhän vähän skrapata, ennen kuin lähtee", tuumi kuvan lähettänyt Tellervo Timonen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut