Liikenne kulkee jälleen normaalisti: Tukkirekka ja henkilöauto kolaroivat kasitiellä Raumalla – toinen ajokaista oli poikki useita tunteja

Kuvituskuva.

11.12.2022 19:41

Rauma

Liikenne sujuu jälleen normaalisti valtatie 8:lla, jonka toinen kaista oli sunnuntaina illalla suljettuna liikenteeltä vakavan liikenneonnettomuuden takia.

Valtatie 8:lla, noin 500 metriä Kodisjoen liittymästä pohjoiseen, sattui tukkirekan ja henkilöauton nokkakolari. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 18.39.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt sulkivat kasitiellä toisen kaistan liikenteeltä ja ruuhkauttivat pahoin liikennettä. Pelastus- ja raivaustyöt kestivät noin neljä tuntia. Pelastuslaitos tiedotti töiden loppumisesta ja kaistan avaamisesta liikenteelle sunnuntaina kello 22.09.

Pelastuslaitos kehotti tiellä liikkuvia käyttämään kiertotietä onnettomuuspaikan siivoamisen aikana.

Onnettomuus sattui, kun vastakkaisista suunnista tulleet ajoneuvot törmäsivät toisiinsa. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat onnettomuudessa pahoin. Rekan puukuorma pysyi kuitenkin kolarissa kyydissä. Rekan vetoauto hinattiin pois onnettomuuspaikalta ja toinen vetoauto haki puukuorman pois tieltä.

Päivystävän palomestarin mukaan rekan kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Henkilöauton kuljettajan tilasta hänellä ei ollut sunnuntaina tietoa.

Jatkossa poliisi tiedottaa onnettomuudesta lisää.

Tämä oli päivittyvä uutinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut