Porin Aittaluodon isolle liikekiinteistölle etsitään uutta vuokralaista kilpailulla ja euron täkyllä

Arkistokuva. Kuninkaanlahdenkatu 7:n kiinteistö on ollut sen jälkeen tyhjillään, kun kodinkoneketju Power muutti Mikkolaan.

30.11.2022 14:25

Kiinteistörahasto DEAS Asset Management etsii uusia käyttöideoita Porin Aittaluodossa omistamalleen Porin Povari -nimiselle liikekiinteistölle kilpailun avulla.

Parhaimman idean kehittänyt saa kiinteistön kahdeksi viikoksi yhden euron vuokrahintaan. Lisäksi vuokralaisen maksettavaksi jää energiakulut sekä mahdollisesta tilojen siivouksesta koituvat maksut.

Toimitilan vuokraamisesta vastaava DEAS ei ole asettanut toivomalleen ideoinnille rajoitteita, mutta suosii toteutuskelpoisia ehdotuksia.

Aiemmin kodinkoneketju Powerin käytössä ollut Kuninkaanlahdenkatu 7:n kiinteistö on nykyään nimetty Porin Povariksi.

Keskustan läheisyydessä olevalle 2 000 neliön kokoiselle ja viisi metriä korkealle kiinteistölle on perustettu verkkosivut, joiden kautta halukkaat voivat myös jättää ideoitaan liiketilan käytölle.

Ideoita otetaan vastaan 7. joulukuuta asti.

Porin Povarin omistavan DEAS Asset Managementin DPFF-rahasto eli DEAS Property Fund Finland I Ky vuokraa toimitiloja ympäri Suomea.

Vuonna 2005 perustetun kiinteistörahaston suurimpia omistajia ovat Keva, LähiTapiola, Ilmarinen, Teollisuusliitto ja Kirkon Keskusrahasto.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut