Törkeitä liikennerikoksia Porissa ja Eurajoella

Porin poliisiaseman alueella jäi maanantaina kiinni kolme henkilöä epäiltyinä muun muassa törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuvituskuva.

24.11. 11:07

Pori, Eurajoki

Poliisi havaitsi maanantaina kello 17 aikaan liikenteenvalvonnassa Luvian keskustassa kuljettajan, joka pyöritti traktorimönkijää luistattamalla. Poliisipartion huomattuaan kuljettaja lähti ajamaan kovaa vauhtia pois koulun pihasta, missä hän oli ajokkiaan pyöritellyt.

Poliisi tavoitti pakenijan lopulta keskustan läheisyydessä olevalta metsäautotieltä. Kuljettajana ollut nuori mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Kello 23:n aikaan maanantaina hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rattijuoposta Porin keskustassa. Auto yhytettiin Kuninkaantiellä. Kuljettaja lähti karkuun huomattavaa ylinopeutta ja pysähtyi lopulta Rautatienpuistokadulle. Mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin noin 1,8 promillen lukeman. Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Noin 23 maanantai-iltana sattui Porissa Apollontien ja Hopeatäplänkadun risteyksessä myös kolari. Kävi ilmi, että Ruosniemen suunnasta ajanut henkilöauton kuljettaja oli luistattanut autonsa perää noin 50 metriä, ennen kuin hän oli menettänyt autonsa hallinnan ja törmännyt kovalla nopeudella oikealla puolella olleeseen puuhun. Alueella on nopeusrajoituksena 40 kilometriä tunnissa.

Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molemmat saivat vammoja ja heidät toimitettiin jatkotutkimuksiin. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut