Ulvilassa liikunnanopettajana toimiva Seppo Vihelä haluaa nostaa kissan pöydälle ja paljastaa, minkä takia opettajat ovat lähtökuopissa alalta: Osa vanhemmista kohdistaa opettajiin epäasiallista ja törkeää maalittamista, jos lapsen käytökseen koulussa puututaan.

Opettaja Seppo Vihelä paljastaa: Huonosti käyttäytyvät vanhemmat häätävät opettajat alalta – ”jääkiekon shoppailu on siirtynyt kouluihin, nyt piinataan opettajia”

Porin Ässien entinen fysiikkavalmentaja ja vuodesta 2004 liikunnanopettajana toiminut Seppo Vihelä harkitsee alanvaihtoa. Samoin tekee OAJ:n tutkimuksen mukaan jopa 60 prosenttia opettajista.


23.11.2022 10:58

Ulvilan yhteiskoulun liikunnanopettaja Seppo Vihelä on varsin kypsä mies. Opettajan työ ottaa häntä tätä nykyä niin raskaasti hermoon, että hän on miettinyt tänä syksynä joka päivä alanvaihtoa.

Porin Ässien entinen fysiikkavalmentaja oli jo viime keväänä vähällä lähteä, kun hänelle tarjottiin jääkiekon SM-liigassa pelaavasta joukkueesta fysiikkavalmentajan paikkaa 3-4 vuoden sopimuksella. Vaakakupissa painoivat kuitenkin perhe ja lapset sekä vakituinen opettajan virka.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut