Kahden koulun rakennuksia käyttökieltoon Ulvilassa huonon sisäilman takia – Toisen koulun rehtori siirsi oppilaat jo ennen kieltoa pois tiloista, kun sai itsekin siellä oireita

Päätös tehtiin pikavauhtia, kun rakennusten huono kunto selvisi. Kaasmarkun koululla ei ole nyt liikuntatiloja eikä kirjastoa, Koskin koululaiset joutuvat ruokailemaan läheisessä vanhainkodissa.

Sekä Kaasmarkun kuolulla (kuvassa) että Koskin koululla rakennuksia on laitettu käyttökieltoon. Kaasmarkun koulussa suljettuna on nyt niin sanottu vanhan koulun rakennus, jossa oli liikuntatiloja ja kirjasto. Koskissa käyttökieltoon laitettu rakennuskokonaisuus oli sellainen, jossa oli ollut liikuntatilat, ruokailutilat ja käsityöluokkia. Molemmissa koulunkäynti jatkuu normaalisti terveissä rakennuksissa, joissa muu opetus on jo aiemmin ollutkin.

18.11. 16:47

Ulvila

Ulvilassa kahdessa koulussa laitetaan rakennuksia käyttökieltoon sisäilmaongelmien takia.

Kyseessä ovat Koskin koulu Kullaalla sekä Kaasmarkun koulu.

Koskin koululla käyttökieltoon laitettu rakennuskokonaisuus on se, jossa ovat olleet koulun liikuntatilat, ruokailu ja käsityöluokkia. Toinen rakennus, jossa ovat muut koulun tilat, jää käyttöön normaalisti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut