Kunnanjohtaja epäilee, että häntä on pyritty mustamaalaamaan ja erottamiseen tähtäävä valiokunta on kosto – valtuuston puheenjohtaja: "Ei minkäänmoista totuuspohjaa”

Markus Ojakoski lähetti Jämijärven valtuutetuille ja varavaltuutetuille sähköpostikirjeen, jossa hän sanoo erottamisprosessin olevan hataralla pohjalla. Jämijärven kunnanvaltuutetut ovat sähköpostikirjeestä tyrmistyneitä.

Kunnanjohtaja Markus Ojakosken luottamusta selvittävä ja mahdollista erottamista valmisteleva kunnanvaltuusto joutuu tai pääsee puntaroimaan, miten ne suhtautuvat ilmoituksiin, jotka Ojakoski on aiemmin syksyllä tehnyt keskeisistä luottamushenkilöistä.

13.11. 17:53

Jämijärvi

Jämijärven kunnanjohtaja Markus Ojakoski ei niele purematta erottamiseensa tähtäävää prosessia, vaan pitää luottamuksensa mittaamiseen tähtäävää valtuustoaloitetta perusteettomana.

Kankaanpään Seutu sai käsiinsä sähköpostiviestin, jonka Ojakoski lähetti perjantaina Jämijärven varsinaisille valtuutetuille ja varavaltuutetuille. Viestissä ja osin myös sen liitteissä kunnanjohtaja käy yksityiskohtaisesti läpi ilmoituksia, jotka hän jätti kunnanhallitukselle jo syyskuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut