Liekit ja savu vaurioittivat asumatonta omakotitaloa Ulvilassa – ”Laajempia palovahinkoja tuli pariin huoneeseen”

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen Huvilamäentielle sunnuntaina aamupäivällä.

Kuvituskuva.

13.11. 11:05 | Päivitetty 13.11. 19:54

Ulvila

Asumaton omakotitalo syttyi tuleen sunnuntaina aamupäivällä Huvilamäentiellä Ulvilan Friitalassa. Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen paloon kello 9.40.

”Palo oli asumattomassa, 1,5-kerroksisessa omakotitalossa. Ohikulkija huomasi savua ja teki hälytyksen. Alkupalo on nyt sammutettu, mutta tutkimme vielä, onko palopesäkkeitä muualla. Rakennuksessa oli paljon savua”, kuvaili päivystävä palomestari Janne Kumpulainen hieman ennen kello 11:ta.

Pelastuslaitoksen viimeiset yksiköt poistuivat palopaikalta noin puoli kahdelta iltapäivällä. Paikalle hälytetyt poliisin tutkijat jäivät vielä tuolloin paikalle tekemään palonsyyn tutkintaa.

”Paikalla mennään vielä käymään, lähinnä viemme omia varusteita pois ja varmennamme, ettei mitään uutta ole tapahtunut”, Kumpulainen sanoi noin kello 15.

Rakennuksen sisällä paloi Kumpulaisen mukaan lähinnä irtaimistoa. Rakenteisiin palo ei juurikaan päässyt leviämään. Palomiehet joutuivat kuitenkin avaamaan rakenteita jonkin verran, jotta pystyttiin varmistamaan, ettei niissä ole palopesäkkeitä.

”Laajempia palovahinkoja tuli pariin huoneeseen. Ne ovat pääasiassa nokea, savuvahinkoja ja palaneen irtaimiston jäämiä.”

Huvilamäentien palo on jo kolmas tulipalo Ulvilassa tänä aamuna. Selmantiellä syttyi aamuyöllä tuleen omakotitalon piharakennus, ja hieman ennen kello 7:ää aamulla paloivat roska-astiat terveyskeskuksen takapihalla.

Päivitetty palomestarin uudella haastattelulla 13.11. kello 15.22.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut