Matkahuollon asiamiehen päätös lopettaa herätti kysymyksiä – käytännössä lähes kaikki palvelut säilyvät ennallaan, opiskelijoille on tiedossa pieni haaste

Matkahuollon asiamies Harjavallassa lopetti lokakuussa.

Matkahuollolla on Harjavallassa kaksi pakettiautomaattia. Kuvituskuva.

12.11. 20:03

Sen jälkeen kun Matkahuollon Harjavallan asiamies lopetti toimintansa lokakuun lopussa, toimitukseen on tullut kysymyksiä siitä, mistä jatkossa voi ostaa matkalippuja sekä noutaa lähetyksiä.

Matkahuollon palvelupisteverkostosta vastaavan päällikön, Leila Diovin mukaan paikkakunnalla jatkaa edelleen kaksi henkilökohtaista palvelupistettä, eli molemmat R-kioskit.

Pakettilähetyksiä varten paikkakunnalla on puolestaan kaksi Matkahuollon pakettiautomaattia, joista toinen on K-supermarket Myllyssä ja toinen Harjavallan S-marketissa.

Matkahuollon palvelupisteverkostosta vastaavan päällikön mukaan Harjavaltaan ei etsitä uutta asiamiestä, koska on laskettu, että nykyinen palveluverkosto on riittävä.

”Asiakkaat preferoivat pakettiautomaatteja, koska kaupat ovat auki pitkään ja paketin voi noutaa samalla kauppareissulla”, hän kertoo.

”Lähin Matkahuollon asiamies toimii Nakkilassa ja myös siellä on R-kioskilla henkilökohtainen palvelupiste.”

Pääasiassa matkaliput hankitaan nykyisin verkosta.

”Matkakortin lataus onnistuu Harjavallassa R-kioskilla, mutta sen pystyy lataamaan myös Matkahuollon sovelluksella”, Leila Diov kertoo.

”Ainoa haaste on, että opiskelijat tarvitsevat matkakorttia varten Kelan ostotodistuksen ensimmäisellä latauskerralla. Ensimmäinen lataus onnistuu harjavaltalaisilta jatkossa Nakkilan Matkahuollon asiamiehellä tai Porissa Matkahuollon asemalla.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut