Pori Jazz soi myös keskustassa ensi kesänä

Ilmaiskonsertteja järjestetään muun muassa Satakielilavalla ja Eetunaukiolla. Jazzia kuullaan myös keskustan ravintoloissa.

Vuonna 2015 Pori Jazz käynnistyi Pori Big Bandin ilmaiskonsertilla Jazzakadun lavalla. Ensi kesänä ilmaiskonsertteja järjestetään muun muassa torin Satakielilavalla ja Eetunaukiolla.

11.11. 9:43

Pori

Pori Jazzin musiikki- ja tapahtumatarjonta uudistuu Suomi-Areenan uuden ajankohdan vuoksi, kertoo Pori Jazz tiedotteessa.

Ensi kesän festivaali alkaa perjantaina 7. heinäkuuta, ja ensimmäiset viisi päivää festivaalin painopiste on Porin kaupunkikeskustan alueella. Pääsymaksuttomia jazzkonsertteja järjestetään muun muassa Satakielilavalla ja Eetunaukiolla. Keskustan ravintoloista konserttipaikkoina ovat mukana ainakin Kulttuurikulma, Amarillo, Beer Hunter's ja Cafe Anton.

”Haluamme osaltamme elävöittää kaupungin keskustaa hyvällä festivaalitunnelmalla ja tarjota yleisölle entistä helpommin saavutettavia elämyksiä”, sanoo Pori Jazzin toiminnanjohtaja Kristian Vainio tiedotteessa.

Kirjurinluodon Jazzpuisto aukeaa keskiviikkona 12. heinäkuuta, jolloin ohjelmassa on Pori Jazz Kids -lastentapahtuma. Jazzpuisto tarjoaa monipuolista musiikkia, elämyksiä ja palveluja kaikenikäisille festivaalin päättymiseen asti eli lauantaihin 15. heinäkuuta.

Jazzpuiston kupeessa oleva Cafe Pori Jazz tarjoaa musiikkia koko festivaalin ajan 7.–15. heinäkuuta. Ravintola-alueelle on pääsymaksu iltaisin 12.–15. heinäkuuta.

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa 13.–15. heinäkuuta ja perinteiset iltajamit samoina päivinä Kulttuuritehdas Kehräämössä Puuvillatehtaalla.

Pori Jazz 2023 järjestetään 7.–15. heinäkuuta, ja festivaalin tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

”Uskomme, että voimme julkistaa ensimmäisiä artistikiinnityksiä festivaaliohjelmasta jo hyvissä ajoin ennen joulua”, Vainio sanoo.

Pääkonserttien ja jamien liput tulevat myyntiin marras-joulukuun vaihteessa Ticketmasterin kanavissa kautta maan. Porissa lippuja on tuolloin saatavilla Pori Jazzin toimistolla, molemmissa Prismoissa ja vuodenvaihteeseen asti Visit Porissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut