Säkylään Satakunnan vuoden yrittäjäpalkinto

Kuljetus-Perkola Oy on kasvanut kuljetusalaan kohdistuneista haasteista huolimatta.

Juuso Perkolan johtamassa Kuljetus-Perkola Oy:ssä on töissä 78 kuljetusalan ammattilaista.

9.11. 18:03

Pitkän linjan säkyläläinen kuljetusalan yritys Kuljetus-Perkola Oy on valittu vuoden 2022 satakuntalaiseksi yritykseksi.

Sokerikuljetuksilla toimintansa aloittaneen yrityksen kalustolla kuljetetaan nykyään elintarviketeollisuuden ja rakennusteollisuuden tuotteita sekä muita tavarakuljetuksia miljoonia kilometrejä vuosittain.

Yrityksessä on töissä 78 kuljetusalan ammattilaista.

Kuljetus-Perkola palkittiin Satakunnan Yrittäjien syyskokouksessa keskiviikkona.

Yrittäjien toimitusjohtajan Markku Kivisen mukaan Kuljetus-Perkolan liikevaihto on kasvanut kuljetusalaan kohdistuneista haasteista huolimatta vahvasti.

Kuljetus-Perkolan liikevaihto oli 6,7 miljoonaa euroa vuonna 2017. Kesällä päättyneellä tilikaudella liikevaihto oli noussut 12,2 miljoonaan euroon liikevoiton ollessa 892 000 euroa.

”Kasvun taustalla on huippuluokkaa oleva kuljetusalan osaaminen sekä myös vahvan brändin rakentaminen. Myös innovatiivisuus ja investointihalukkuus ovat vahvistaneet yrityksen asemaa”, listasi Kivinen tiedotteessa palkitsemisperusteita.

Yrityksen investointeihin kuuluvat muun muassa uuden logistiikkaterminaalin avaaminen Säkylään vuonna 2020 sekä korjaamon ja pesulatoimintojen uudistaminen kuluvana vuonna.

Satakunnan vuoden yrittäjäperheeksi valittiin Rostedtin yrittäjäperhe Ulvilan Konepaja Oy:sta ja vuoden yksinyrittäjäksi ulvilalaisen Tina’s Bakeryn Tina Nissinen.

Lue lisää: ”Sinua on jo vähän odoteltu” – Ulvilan Konepajan toimitusjohtaja sai aikoinaan työntekijöiltään satakuntalaisen vastaanoton

Lue lisää: Nuoruuden haaveammatti toteutui vuosikymmeniä myöhemmin – "Pari vuotta kävin ikkunoiden takana kurkkimassa ja mietin, voisiko tuosta tulla minun paikkani"

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut