Poliisi kaipaa lisätietoja Eurajoen kuolonkolarista – pyytää turma-auton edessä ajaneen rekan kuskia ottamaan yhteyttä

Poliisi pyytää edessä ajanutta rekkakuskia ottamaan yhteyttä saadakseen lisätietoja onnettomuutta edeltävältä ajalta. Kuljettajaa ei epäillä rikoksesta.

Poliisi pyytää perjantaina valtatie 8:lla ajaneen rekan kuljettajaa ottamaan yhteyttä Eurajoella tapahtuneen kuolonkolarin selvittämiseksi. Arkistokuva.

7.11. 17:39

Eurajoki

Poliisi jatkaa Eurajoella viime perjantaina sattuneen kuolonkolarin tutkintaa, kertoo Lounais-Suomen poliisi tiedotteessa.

Porin suuntaan ajanut henkilöauto törmäsi valtatie 8:lla vastaantulevaan rekkaan Etukämpäntien ja Lauhtuntien välisellä alueella perjantaina iltapäivällä noin kello 14. Henkilöauton kuljettaja menehtyi törmäyksessä. Turma-auto oli tummansininen E-sarjan Mercedes-Benz, joka oli otettu käyttöön vuonna 2003.

Henkilöauton edessä ajoi Porin suuntaan rekka, jossa vetoautona oli Volvo FH4-kuorma-auto korkealla, tummanharmaalla hytillä. Vetoautossa oli päällä vaihtolava ja koukkumekanismi vaihtolavojen kyytiin poimimiseksi. Perävaunussa oli päällä kaksi vaihtolavaa.

Poliisi pyytää edessä ajaneen rekan kuljettajaa ottamaan yhteyttä esitutkinnassa tarvittavien lisätietojen saamiseksi onnettomuutta edeltävältä ajalta. Rekan kuljettajaa ei epäillä rikoksesta.

Lounais-Suomen poliisiin saa yhteyden soittamalla numeroon 0295 417 259 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestin numeroon 050 411 7655.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut