Leena Kuusimäki markkinointi- ja viestintäpomoksi Kankaanpäähän

Kuusimäki on toiminut viransijaisena huhtikuusta lähtien.

Kankaanpään kaupungin markkinointi- ja viestintäpäälliköksi valittiin Leena Kuusimäki.

4.11. 19:30

Kankaanpää

Kankaanpään kaupungin markkinointi- ja viestintäpäälliköksi on valittu tradenomi, ylempi AMK Leena Kuusimäki. Hän aloittaa työssään tammikuussa.

Kuusimäki tuli Kankaanpään kaupungin palvelukseen kuntaliitoksen myötä Honkajoelta. Hän on toiminut markkinointi- ja viestintäpäällikön sijaisena huhtikuusta 2021 lähtien.

Kuusimäki on työskennellyt aiemmin muun muassa mainostoimisto SEKissä projektisuunnittelijana ja Niinisalon varuskunnassa, silloisessa Tykistöprikaatissa tiedotussihteerinä.

”Olen asunut Kankaanpäässä pitkään ja tunnen hyvin kaupungin vahvuudet ja toiminnot. Lisäksi tämä tehtävä on tullut jo tutuksi sijaisuuden myötä. Otan innoissani toimen vastaan, ja haluan olla mukana kehittämässä kaupunkiamme”, hän toteaa.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö toimii hallinto- ja henkilöstötulosalueen markkinointi- ja viestintä -palvelukokonaisuuden esimiehenä.

Kankaanpään kaupunginhallitus perusti markkinointi- ja viestintäpäällikön toimen keväällä 2017. Aiempi markkinointi- ja viestintäpäällikkö irtisanoutui kuluvana syksynä ja toimi laitettiin uudelleen hakuun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut