Yhteiskoulu, monitoimihalli, paloasema – Eurajoki varautuu isoihin investointeihin lähivuosina

Eurajoella on valmistunut, teossa ja vireillä monenlaisia hankkeita.

2.11. 16:04

Eurajoki

Yhteiskoulun vuonna 1979 rakennetun osan peruskorjaus tai korvaavan uudisosan laittaminen vireille on hanke, johon Eurajoen kunnanhallitus esittää 3 miljoonaa euroa vuodelle 2025 ja 7 miljoonaa euroa myöhemmin.

Monitoimihallille on puolestaan tarkoitus hakea ensi vuonna valtionavustusta. Avustus on edellytys yhteensä noin 8,5 miljoonaa maksavan hankkeen aloittamiselle vuonna 2023.

Ohjelmassa ovat myös Luvian paloasemahankkeen käynnistäminen vuonna 2025 sekä Laitakarin kevyen liikenteen väylän ja sen valaistuksen loppuunsaattaminen ensi vuonna. Siihen on tarkoitus varata reilut 2,5 miljoonaa euroa.

Kunnanhallitus päätti tiistaina talousarviopykälän yhteydessä myös esittää, että kunnanviraston saneerauksen suunnittelumääräraha siirretään vuodelle 2024. Vuojoen sillan korjaus on puolestaan määrä aikaistaa vuodelle 2023. Sama koskee Vanhan Porintien kevyen liikenteen väylän tiesuunnitelmamäärärahaa.

Lisäksi kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää ensi vuodelle moposuoran toteuttamista Köykän teollisuusalueen parkkipaikalle.

Kunnanvaltuusto hyväksyy talousarvion maanantaina 14. marraskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut