Porilainen Ida Ekberg on ehdolla Suomen Luciaksi

21-vuotias Ekberg opiskee Aalto-yliopistossa taloustiedettä.

Porilainen Ida Ekberg on yksi kymmenestä nuoresta naisesta, joista valitaan tämän vuoden Suomen Lucia.

31.10. 10:54

Pori

Folkhälsan on julkistanut ehdokkaat tämän vuoden Suomen Luciaksi. Ehdolla on kymmenen nuorta naista eri puolilta maata.

Yksi ehdokkaista on 21-vuotias porilainen Ida Ekberg. Hän opiskee Aalto-yliopistossa maisteriohjelmassa taloustiedettä.

”On tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa onnelliseksi ja voivat nauttia elämästään, toivon, että voin omilla aloitteillani lisätä tätä. Myös ystävällisyys on minulle tärkeää elämässä. Lucia on toivon kasvot ja merkki siitä, että kaikki ihmiset kuullaan ja nähdään. Olen porilainen, ja kiinnostuksen kohteitani ovat musiikki, kilpatanssi ja ompelu”, Ida kertoo Folkhälsanin sivuilla.

Muut ehdokkaat ovat Jenina Nyström, 20, Helsingistä, Jenny Karlsson, 22, Paraisilta, Moa Larsson, 19, Maarianhaminasta, Karin Westerlund, 20, Raaseporista, Maja Pettersson, 18, Pedersören kunnasta, Wilma Grönqvist, 22, Raaseporista, Eva-Li Teir, 20, Helsingistä, Sofia Lax, 21, Kauniaisista sekä Tilde Öhman, 19, Jomalasta.

Folkhälsan on yleishyödyllinen sosiaali- ja terveysalan organisaatio. Lucia-ehdokas äänestyksellä kerätään varoja ja sen tuotolla tuetaan lapsiperheitä, joilla on erilaisia vaikeuksia arjessaan.

Suomen Lucian kruunajaiset on pidetty Helsingin tuomiokirkossa, ja kruunajaisten jälkeinen kulkue on perinteisesti ollut suuri kansanjuhla.

Suomen Luciaa voit äänestää osoitteessa www.lucia.fi. Äänestys päättyy 23. marraskuuta. Lucian päivää vietetään Pyhän Lucian muistoksi vuosittain hänen kuolinpäivänään 13. joulukuuta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut