Haluatteko ensin hyvät vai huonot uutiset? – OP Länsi-Suomen toimitusjohtaja Matti Kiuru muistuttaa, ettei Satakunnan talouselämässä kaikki ole menossa päin prinkkalaa

Tulevaisuus näyttää sumuiselta, mutta työllisyys on historiallisen korkealla eikä lainojen hoidossa ole toistaiseksi ilmennyt suuria ongelmia. Lisäksi OP Länsi-Suomen talous on erittäin vahvalla pohjalla. Toissa vuonna se oli Satakunnan kolmanneksi ja viime vuonna kuudenneksi suurin yhteisöveron maksaja.

Kauppatieteiden maisteri Matti Kiuru on johtanut OP Länsi-Suomea vuodesta 2017. Pankin kotipaikka on Rauma, mutta pääkonttori on Porin Bepopissa.

8.11. 18:00

Pori

Synkälläkin pilvellä on hopeareunus. Vanha lohdullinen sanonta tulee mieleen, kun kuuntelee Länsi-Suomen Osuuspankin eli OP Länsi-Suomen toimitusjohtajan Matti Kiurun näkemyksiä talouden tulevaisuudesta.

Kiuru puhuu aiheesta sekä oman pankkinsa ja koko suomalaisen pankkialan perspektiivistä että asiakkaiden ja Satakunnan näkökulmasta – eikä hyvältä näytä. Edessä on isoja kuoppia ja sankka sumuverho.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut