Euran Kauttualla sijaitseva Jujo Thermal voitti viime viikolla vuoden 2022 Tuottava idea -palkinnon uudella innovaatiollaan. Työ kierrätettävän ja kuitupohjaisen joustopakkausmateriaalin maailmanvalloituksen eteen jatkuu. Kuvassa Jujo Thermalin myynti- ja markkinointijohtaja Jens Remmer ja koneenhoitaja Jarmo Lehtilä.

Kauttuan paperitehdas hamuaa elintarvikealalta siivua – uusi keksintö voi syrjäyttää maailmanlaajuisesti muovipakkaukset

Ukrainan sota lopetti euralaiselta Jujo Thermalilta Venäjän-kaupan, joka oli 10 prosenttia yrityksen viennistä. Uutta kasvua yritys hakee kierrätettävästä joustopakkausmateriaalista.


26.10.2022 20:17

Kun Jujo Thermalin Euran-tehtaalla tehtiin vuonna 2019 päätös viiden miljoonan euron investoinnista kierrätettävään ja kuitupohjaiseen joustopakkausmateriaaliin, tuotteeseen ladattiin paljon odotuksia.

”Investoinnin perusteena oli se, että uusi innovaatio auttaa ruokaa pakkaavaa teollisuutta korvaamaan tulevaisuudessa muovi- ja alumiinikalvoja elintarvikepakkauksissa”, Jujo Thermalin myynti- ja markkinointijohtaja Jens Remmer valottaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut