Varkaat veivät ajoneuvoista satoja litroja polttoainetta – pakomatka päättyi puuhun

Kuvituskuva.

17.10. 18:04

Varkaat anastivat satoja litroja polttoainetta perjantain ja lauantain välisenä yönä Huittisten Sammussa sijaitsevan yrityksen pihalla olleista ajoneuvoista.

Tekopaikan ohi ajanut vartija havaitsi lauantain vastaisena yönä yrityksen pihalla olleen henkilöauton, josta oli kilvet peitettynä. Auto kuului varkaille.

Vartija yllätti varkaat itseteossa. Varkaat pakenivat autollaan välittömästi paikalta, ja polttoaineanastukseen käytetty välineistö sekä osa polttoainekanistereista jäi tekopaikalle.

Varkaat jäivät kiinni ajettuaan autolla päin puuta Viialankadulla Huittisten keskustassa.

Myös yrityksen omistajan neuvokas toiminta edesauttoi tekijöiden kiinnisaamista. Hän ajoi autonsa lähelle puuhun ajetun auton kuljettajan ovea niin, ettei kuljettaja päässyt ulos autosta.

Poliisi on selvittänyt asiaa viikonlopun ajan ja ottanut kiinni tutkinnassa ilmenneiden seikkojen perusteella neljä henkilöä. Tekijät ovat pidätettyinä polttoainevarkauden johdosta.

Lisäksi kuljettajana toiminutta henkilöä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut