Puteus-Yhtiöt Oy haki Rauman lähtöpäätöksen kumoamista

Yhtiö itse hakenut käräjäoikeudesta työkeskuksille häätötuomiota ja nyt myös hallinto-oikeudesta Rauman kaupunginhallituksen muuttopäätöksen kumoamista.

Puteus-Yhtiöt Oy:n ja Rauman kaupungin vuokra- ja sopimuskiistat vanhoista Kaivopuiston tehdastiloista ovat jatkuneet jo vuosia.

17.10. 18:42

Rauma

Puteus-Yhtiöt Oy:n ja Rauman kaupungin kiistely Sinkokadun työtoimintakeskusten toimitilojen vuokrauksesta ja sopimuksista saa lisää kierroksia.

Vuokranantajayhtiö on hakenut aiemmin Satakunnan käräjäoikeudesta häätöä Rauman kaupungin Tukitalo Merituulellle ja Työtoimintakeskus Pookille. Nyt uutena prosessina vuokranantajayhtiö on päätynyt valitusteitse vastustamaan kaupungin päätöstä siirtää työkeskukset kaupungin omiin tiloihin.

Puteus-Yhtiöt Oy valitti Turun hallinto-oikeuteen Rauman kaupunginhallituksen 3. lokakuuta tekemästä päätöksestä siirtää häädön uhkaamat työtoimintakeskukset mahdollisimman pian ja viimeistään tämän vuoden lopussa Marttilanmäen palvelukeskukselta vapautuneisiin tiloihin.

Lisäksi valittajayhtiö vaati Turun hallinto-oikeutta kieltämään päätöksen täytäntöönpanon.

Hallinto-oikeus hylkäsi valituksen, eikä tutki valitusta, koska kuntalain säädösten mukaan kunnallisen toimielimen päätöksiin haetaan ensivaiheessa muutosta oikaisulla. Hallinto-oikeus hylkäsi myös vaatimuksen päätöksen täytäntöönpanon kieltämisestä.

Kaupunginhallitus päätti osana työkeskusten muuttoa, että Tukitalon Merituulen ja Työtoimintakeskus Pookin vuokrasopimukset poistetaan Satakunnan hyvinvointialueelle siirrettävien sopimusten listalta.

Kaivopuiston vanhoissa tehdastiloissa toimineet työkeskukset ovat Rauman kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan toimintaa. Kaupungin sosiaali- ja terveysvaliokunta päätti kaupunginhallituksen linjauksen mukaisesti toimintojen muutosta. Muutto on suunniteltu joulukuulle.

Lue lisää: Rauma siirtää toimintakeskuksensa pois häätöuhan alta

Lue lisää: Hovioikeus hylkäsi Puteus-Yhtiöt Oy:n vuokravaatimukset Rauman kaupungilta

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut