Satakunnan alkuviikon sää sateinen ja tuulinen, luvassa jopa yöpakkasia

Alkuviikko alkaa sateilla.

16.10. 19:47

Satakunta

Satakunnan alkuviikko alkaa sateisena ja tuulisena, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Joanna Rinne.

Maanantaiksi on luvattu sateita jo heti aamulla ympäri Satakuntaa ja sadetta on luvassa myös iltapäivällä. Aurinko saattaa kuitenkin pilkottaa sateiden välissä myös maanantaina. Illalla sää kuitenkin jälleen pilvistyy.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä satelee ja tiistain aikana sateita tulee säännöllisesti, muttei tauotta. Päivälämpötilat vaihtelevat Satakunnassa kymmenen asteen molemmin puolin.

Maanantaina keli saattaa tuntua kylmemmältä, sillä silloin tuuli voi olla paikoin puuskaista. Varsinkin maanantaina tuuli saattaa puuskissa yltyä kymmeneen metriin sekunnissa. Tiistaina tuuli laantuu suurimmassa osassa Satakuntaa rannikkoa lukuun ottamatta.

Tiistai-iltana sateet näyttäisivät väistyvän ja sää poutaantuisi keskiviikkoa kohden. Lämpimästä syyssäästä emme voi kuin haaveilla, sillä keskiviikkona ilmanvirtaus vaikuttaisi kääntyvän pohjoiseen, minkä johdosta keskiviikko on poutaisuudesta huolimatta alkuviikkoa viileämpi.

Keskiviikkona päivälämpötilat vaihtelevat 5–7-asteen välillä ja yöllä lämpötila saattaa laskea nollaan ja jopa pikkupakkasten puolelle.

Torstaina pilvisyys vaihtelee, mutta päivä on poutainen. Lämpötila pysynee alle kymmenen plusasteen.

Keskiviikkona ja torstaina tuulisuus on alkuviikkoa heikompaa koko Satakunnassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut