Työkeskukset Rauman omiin tiloihin

Kaupunki ei jää odottelemaan vuokranantajan hakemaa käräjäoikeuden häätötuomiota.

Rauman kaupunki jättää Sinkokadun vuokratut tilat joulukuun alkupuolella. Työkeskukset muuttavat Monnaan Marttilanmäen palvelukeskukseen.

11.10. 21:27

Rauma

Sosiaali- ja terveysvaliokunta sinetöi Rauman kaupungin työtoimintakeskusten siirron pois Sinkokadun toimitiloista. Syynä tähän on pitkällinen sopimusriita vuokranantaja Puteus-Yhtiöt Oy:n ja kaupungin kesken.

Kaivopuiston vanhojen tehdastilojen omistajayhtiö on oikeusteitse hakenut korotuksia Rauman kaupungin vuokraamien tilojen vuokrahintoihin, vahingonkorvauksia ja toistaiseksi tuoreimpana oikeustoimena kaupungin häätämistä yhtiön tiloista.

Häätökanne on vireillä Satakunnan käräjäoikeudessa, mutta Rauman kaupunginhallituksen linjauksen mukaisesti kaupunki ei jää odottamaan käräjäoikeuden ratkaisua vaan lähtee Sinkokadun tiloista.

Tukitalo Merituulen ja Työtoimintakeskus Pookiin toimintaa hallinnoiva sosiaali- ja terveysvaliokunta päätti niiden toiminnan siirtämisestä Marttilanmäen palvelutaloon, joka jäi tyhjilleen syyskuussa. Työkeskusten toiminta siirtyy Marttilanmäen tiloihin viimeistään 12. joulukuuta.

Aiemmin kaupunki on siirtänyt Sinkokadun tiloista pois toimintakeskus Toimelan. Terveysviranomaiset asettivat sen tilat käyttökieltoon kosteus- ja sisäilmaongelmien vuoksi.

Valiokunta esittää kaupungin joukkoliikenteen palveluista vastaavalle konsernipalveluille, että paikallisbussien aikatauluja muutettaisiin Merituulen ja Pookin asiakunnan kulkemisen mahdollistamiseksi Marttilanmäkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut