Harry Potter liitää Kankaanpään kirjastoon – Illan päättää tulishow

Illan päätteeksi tulishowryhmä Flamma valaisee esityksellään kirjaston etupihan.

13.10. 10:53

Ensi perjantaina kannattaa suunnata luudanvarret kohti Kankaanpään pääkirjastoa. Illan aikana on luvassa vauhdikasta ohjelmaa Potter-ystäville ja muillekin.

Jo reilun 20 vuoden ajan J. K. Rowlingin luoma Harry Potter -sarja on ollut luetuimpia ja rakastetuimpia lasten- ja nuortenkirjoja. Tämän innoittamana Kankaanpään kirjastossa suunniteltiin ja rakennettiin koko illan tapahtuma, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille.

Tapahtumailtana Kankaanpääsali muuntautuu Suureksi Saliksi. Siellä kuullaan Kankaanpään musiikkiopiston oppilaiden maagisia säveliä, taikuri Kristian Backman tekee taikoja sekä lapsille että aikuisille, Kankaanpään Potter-tietäjä ratkeaa hauskassa Kahoot!-visailussa ja kirjoistaan ja työstään tulee kertomaan kauhukirjailija Marko Hautala.

Aulan tiloissa on Kankaanpään Marttojen Hunajaherttua-kahvila, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa, sekä Viistokujan Kirjabutiikki, jossa SataKirjalla on myynnissä Hautalan kirjoja, Potter-kirjoja sekä -teematuotteita. Paikallisten Frisbeegolf-aktiivien kanssa pääsee kokeilemaan myös huispausrataa.

Kirjaston tiloissa nuorisovaltuustolaiset tekevät kasvomaalauksia. 4H-yhdistys ja kirjaston väki vetävät erilaisia työpajoja ja Sybillan ennustuskojulla voi poiketa. Myös SAMK Kankaanpään Taidekoulu on mukana tapahtumassa.

Ykköskurssin opiskelijatrio toteuttaa installaation kirjaston sisäänkäynnin kupeeseen illan teemojen innoittamana. Illan päätteeksi tulishowryhmä Flamma valaisee esityksellään kirjaston etupihan.

Kaikki kirjastopalvelut ovat käytettävissä koko illan. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman rahoittaa Lounais-Suomen AVI:n kirjastojen kehittämishanke.

Harry Potter -yö on Kankaanpään kirjastossa perjantaina 14.10. kello 17–22.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut