Rauma sai Kataviston saarimökin kaupaksi – ostajana paikallinen matkailuyrittäjä

Hehtaarin tontti ja 1930-luvun huvilan 65 100 euron kauppahinnalla.

Kataviston saaressa sijaitseva huvila on ollut viime vuodet kaupunkilaisten käytössä vuokramökkinä.

29.9. 19:45

Rauma

Ikääntynyttä ja vähäkäyttöistä kiinteistömassaansa laihduttava Rauman kaupunki on saanut kaupaksi Kataviston saaren kesähuvilan. Mökkikauppa edellyttää vielä Rauman kaupunginhallituksen hyväksyntää.

Esityksenä on, että Kataviston huvila myydään huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneelle Teemu Knuutilalle ja hänen yritykselleen West Coast Seaservice Oy Ltd:lle. Kauppahinta on 65 100 euroa.

Kataviston saareen 1930-luvulla rakennetun huvilan tonttia ei kaupunki myy. Vajaan hehtaarin tontti vuokrataan pitkäaikaisella, vuoden 2051 loppuun ulottuvalla sopimukselle.

Indeksiin sidottu vuosivuokra on alkuvaiheessa noin 3 300 euroa vuodessa. Osto-oikeutta ei tonttiin ole.

Saaristomatkailua Raumalla ja Turun saaristossa harjoittava Knuutila on toistamiseen tänä vuonna huvilakaupoilla Rauman kaupungin kanssa. Kesäkuussa Knuutila hankki huutokaupalla Petäjäksen kesäkodin, jonka kaupunki lunasti Rauman seurakunnalta vuokrasopimuksen päätyttyä. Kauppahinta oli 155 000 euroa.

Kaupunki myi Petäjäksestä myös seurakunnalta lunastamansa Lomakodin. Raumalaiselle Kaisa Koskiselle myydyn huvilarakennusten kauppahinta oli myös 155 000 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut