Kesko hakee rakennuslupaa uudelle supermarketille Raumalle

Investointipäätös ehkä vielä kuluvan vuoden aikana.

Sinkokadun K-Supermarketin liikepinta-ala on noin 2 200 neliömetriä.

30.9. 8:54

Rauma

Raumalaiset ovat saamassa lisää päivittäistavarakaupan tarjontaa kaupungin pohjoispuolelle. Kesko Oyj on jättänyt Rauman kaupungille Sinkokadun K-Supermarketin rakennuslupahakemuksen.

Lupahakemus on tulevalla viikolla Rauman kaupungin ympäristö- ja lupalautakunnan käsittelyssä.

Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna sanoo rakennusluvan haun olevan edelleen markethankkeen valmisteluvaihetta.

”Investointipäätöstä ei ole vielä tehty. Jos ja kun saamme rakennusluvan, on sen jälkeen rakentamisen tarjouskilpailuvaihe ja vasta sen jälkeen päätämme investoinnista ja tarkemmasta aikataulussa. Ehkä vuoden lopulla voidaan edetä. Lähikuukausien asia tämä kuitenkin on”, Lauri Inna arvioi.

Sinkokadun marketin rakennuspaikka sijaitsee Luoteisväylän, Pyynpäänkadun ja Sinkokadun rajaamalla alueella, joka on nyt kaupunkimetsää.

Lauri Inna sanoo Sinkokadulle suunniteltavan K-Supermarket -ketjun myymälää, joka on riittävän iso alueensa asukkaiden palvelemiseen. Kivijalkaluokan pikkumarketia ei siis ole tulossa.

Suunnitelmana on pinta-alaltaan noin 2 400 neliömetrin marketmyymälä. Pysäköintialueelle tulee 138 autopaikkaa ja polkupyörille 40 katettua pysäköintipaikkaa.

K-Supermarket havainnekuvassa Sinkokadun ja Pyynpääkadun risteyksestä nähtynä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut