Nakkilan valtuusto käsittelee kouluverkkouudistusta maanantaisessa kokouksessaan

Kunnanvaltuusto käsittelee kouluinvestointeja maanantaina.

Suunnitelman mukaan uusi yhtenäiskoulu nousee Kirkonseudun koulun paikalle, joten vanha koulurakennus joudutaan purkamaan.

25.9. 19:04

Nakkila

Maanantaina 26. syyskuuta kokoontuva Nakkilan kunnanvaltuusto saa käsiteltäväkseen kouluverkkouudistuksen.

Maanantaina 12.9. kokoontunut kunnanhallitus päätti yksimielisesti puoltaa uuden yhtenäiskoulun rakentamista. Tulevassa yhtenäiskoulussa opiskelisivat niin kunnan peruskoululaiset kuin lukiolaisetkin.

Uuden koulun rakentamisen vaatima lähes 17 miljoonan euron hinta on herättänyt kysymyksiä siitä, miten kunnan talous kestää. Rakentaminen olisi ylivoimaisesti suurin investointi kunnan historiassa.

Kunnanjohtaja Nina-Mari Turpelan mukaan huolelliset laskelmat osoittavat, että ratkaisu on pitkällä tähtäyksellä kestävämpi kuin toinen esillä ollut vaihtoehto, Kirkonseudun koulun remontti ja laajennus.

SUUNNITELMAN mukaan uusi yhtenäiskoulu nousee Kirkonseudun koulun paikalle, joten vanha koulurakennus joudutaan purkamaan.

”Paikan valinta on yksiselitteinen liikuntakeskuksen, urheilukentän ja koko alueen käytön kannalta. Se on hyvä paikka koululle”, perustelee kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Aalto.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut