Puhallus osoitti nollaa, mutta mittari värähti amfetamiinille – ajo-oikeudettomasta autosta löytyi huumetta ja perässä kiikkui varastettu peräkärry

Lounais-Suomen poliisipartio tavoitti Porissa kaksi kortitonta huumerattia, joista toinen oli myös alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuvituskuva.

22.9. 9:58

Pori

Poliisipartio pysäytti Tikkulantiellä tiistaina yhdentoista aikaan illalla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin nollalukeman.

Poliisi päätti kuitenkin tehdä hänelle huumepikatestin. Tulos osoitti positiivista amfetamiinille. Kaiken kukkuraksi kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja autosta vieläpä löytyi epäiltyä huumausainetta.

Poliisin tutkaillessa tapausta paljastui lisää vilunkia: Autoon oli kytketty anastetuksi ilmoitettu peräkärry. Miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen. Auton kyydissä ollutta matkustajaa epäillään myös huumausainerikoksesta. Molemmat miehet otettiin kiinni rikoksista epäiltyinä.

Keskiviikkona aamuyöllä poliisipartio pysäytti puolestaan Ulvilantiellä henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin 2,8 promillen tuloksen.

Hänellekin tehtiin myös huumepikatesti, joka osoitti positiivista amfetamiinille. Kuljettaja oli ajokiellossa. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut