”Euran kunta pahoittelee tapahtunutta ja parantaa toimintatapojaan” – Viranhaltijat eivät vastanneet kuntalaisen tekemään muistutukseen, joten Avi puuttui asiaan

Perusturvalautakunta käsittelee asiakirjapyyntöä asiakirjasta, jota ei ole.

18.9. 21:39

Eura

Euran perusturvalautakunta käsittelee tiistaina Lounais-Suomen aluehallintoviraston (avi) asiakirjapyyntöä. Sinänsä rutiininomaisen pyynnön toteuttamisessa on yksi ongelma. Asiakirjaa ei ole olemassa.

Avin pyyntö koskee kunnan vastausta kuntalaisen tekemään muistutukseen. Tammikuussa lähetetty muistutus koski muun muassa kotihoidon ruokapalvelua Etelä-Euran alueella.

Kuntalainen lähetti muistutuksen sähköpostilla kunnanjohtaja Juha Majalahdelle, tekniselle johtajalle Kimmo Haapaselle, perusturvajohtaja Kalevi Mäkipäälle, vanhus- ja vammaispalvelupäällikkö Henna-Riikka Seppälälle sekä ruokapalvelupäällikkö Arja Jussilalle. Kukaan heistä ei kuitenkaan vastannut muistutukseen, ainakaan kirjallisessa muodossa.

Koska perusturvalautakunnalla ei ole luovuttaa pyydettyä asiakirjaa, se antanee aville sen sijaan lausunnon.

”Muistutukseen ei ole reagoitu kirjallisella vastauksella. Euran kunta pahoittelee tapahtunutta ja parantaa toimintatapojaan muistutuksien käsittelyssä”, perusturvajohtaja Mäkipään ehdottamassa lausunnossa todetaan.

Lausunnon sisällöstä ja lähettämisestä päättää perusturvalautakunta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut