Oiva Isännöinti osti porilaisen Sakipan

Kuvituskuva.

13.9. 11:29

Helsinkiläinen Oiva Isännöinti on ostanut porilaisen Sakipa Oy Isännöinnin ja laajentaa toimintaansa Satakunnan alueelle. Pori on kymmenes paikkakunta, josta löytyy jatkossa Oivan toimipiste.

Toimitusjohtaja Perttu Taulun ja ET-Invest Oy:n omistama Sakipa Oy työllistää tällä hetkellä 21 henkeä. Vuonna 2010 perustetun isännöintitoimiston liikevaihto oli viime vuonna 1,15 miljoonaa euroa.

Oiva Isännöinnin liikevaihto oli viime vuonna 4,7 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä oli 54.

Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen kertoo tiedotteessa, että valtakunnallisesta laajentumisestaan huolimatta yritys on jatkossakin paikallinen isännöintitoimisto.

”Sakipan henkilöstö jatkaa erinomaista työtään asiakkaidensa kanssa entiseen tapaan, mutta saa lisäksi tuekseen Oivan leveät hartiat eli laajan ja kattavan asiantuntijaverkoston sekä jatkuvasti kehittyvät digitaaliset työkalumme.” .

Sakipan toimitusjohtajan Perttu Taulun mukaan isännöintiala kaipaa uudistumista.

”Oiva Isännöinnin tavoitteena on vastata sekä asiakkaiden että alan ammattilaisten keskuudesta vahvasti kumpuavaan tarpeeseen. Halusimme tällä järjestelyllä varmistaa, että myös porilaiset ja satakuntalaiset taloyhtiöt pääsevät mukaan kehityksen etulinjaan.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut