Raumalla etsitään eläinsuojelurikoksesta epäillyn koiria – poliisi pyytää havaintoja kuudesta kadonneesta koirasta

Eläimet ovat mahdollisesti hengissä, mutta poliisi epäilee, että niitä saatetaan pitää mahdollisesti huonoissa oloissa.

Epäillyn eläinsuojelurikoksen jäljiltä on kateissa siperianhuskyja ja tsekkoslovakiansusikoiria. Kuvituskuva. Kuvan koirat eivät liity tapaukseen.

9.9. 13:18

Rauma

Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä havaintoja ja tietoja kateissa olevista suurikokoisista koirista, jotka liittyvät Raumalla epäillyn törkeän eläinsuojelurikoksen esitutkintaan.

Raumalaisesta yksityisestä asuinkiinteistöstä löydettiin elokuun lopulla useita kuolleita sekä huonokuntoisia koiria. Kiinteistön asukasta epäillään törkeästä eläinsuojelurikoksesta.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä. Esitutkinnassa on selvinnyt, että löydettyjen koirien lisäksi asukkaan hallussa on ollut myös muita koiria, joiden olinpaikka ei ole tiedossa.

Asiasta mahdollisesti jotain tietäviä pyydetään ottamaan viipymättä yhteyttä poliisiin. Kateissa on tiettävästi kuusi koiraa, joiden joukossa on ainakin tsekkoslovakiansusikoiria ja siperianhuskyja.

Sijoituskoirat mahdollisesti puutteellisissa oloissa

Kateissa olevat koirat ovat sijoituskoiria, ja poliisin tietojen mukaan ainakin osa niistä on jonkun muun kuin rikoksesta epäillyn henkilön omistuksessa.

Eläimet ovat mahdollisesti hengissä, mutta poliisi epäilee, että niitä saatetaan pitää mahdollisesti huonoissa oloissa. On todennäköistä, että kyseiset koirat ovat huonokuntoisia.

Koirat voivat tällä hetkellä olla Raumalla tai mahdollisesti muulla tai muilla paikkakunnilla, kaikki samassa paikassa tai jokainen erikseen eri paikoissa.

Tietoja kuvaukseen sopivista koirista voi toimittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut