Palaneen rivitalon iäkkäille asukkaille etsitään Huittisissa uutta asuinpaikkaa – isännöitsijän mukaan rakennus tuhoutui lähes kokonaan

Koronarokotuspiste ja mammografia tarvitsevat uuden toimipaikan.

Pelastuslaitos sammutti tulipaloa Selvinkadulla torstai-iltana.

9.9. 10:14

Huittinen

Kuninkaisten palvelukeskuksen rivitalo tuhoutui torstai-illan tulopalossa lähes kokonaan, isännöitsijä Janne Salonen kertoo Huittisten kaupungin tiedotteessa.

Selvinkadulla sijaitsevan palvelukeskuksen rivitaloyksikön omistaa Huittisten kaupunki.

”Alue on rauhoitettu ja turvallisuussyistä kulku paloalueelle on kielletty”, Huittisten kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Rakennuksen toisessa päässä sijaitsivat koronarokotuspiste ja mammografia. Huittisten kaupunki tiedottaa, kun toiminnoille löydetään uudet toimipisteet.

Kaupungin mukaan kaikki kahdeksan iäkästä asukasta saatiin evakuoitua nopeasti ja heille on löydetty väliaikaiset majoituspaikat.

Huittisten kaupungin perusturvakeskuksen työntekijät ovat asukkaiden apuna. Jokaiselle etsitään parhaillaan uutta asuinpaikkaa.

Torstai-illan tulipalo alkoi yhdestä rivitalon asunnosta, joka tuhoutui täysin. Pelastuslaitos sai tulipalon nopeasti hallintaan, mutta palo ehti levitä entisen tasakaton ja uuden harjakaton välisessä tilassa koko rakennuksen leveydeltä.

Tulipalon pelastustyöt jatkuivat torstaista perjantain puolelle yöneljään saakka. Päivystävän palomestarin Harri Salosen perjantaiaamun tiedon mukaan rivitalon kaikkiin asuntoihin tuli vähintään savu- ja vesivahinkoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut