Henkilöauto törmäsi valaisinpylvääseen yöllä Kokemäellä – kuljettaja puhalsi 1,5 promillea

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen ulosajoon keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Kuvituskuva.

8.9. 7:36

Kokemäki

Henkilöauto suistui Kuurolantieltä ja törmäsi valaisinpylvääseen Kokemäellä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuteen kello 0.50.

”Onnettomuus sattui Kuurolantien alkupäässä. Kävimme siirtämässä valotolpan kevyen liikenteen väylän sivuun niin, ettei se haittaa liikennettä. Kokemäen kaupungille ilmoitettiin, ja sieltä jatketaan tolpan kanssa. Myös auto vaurioitui jonkin verran, ja siitä valunutta öljyä imeytettiin talteen”, kertoi päivystävä palomestari Jari Eno.

Enon mukaan kukaan ei loukkaantunut kolarissa.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että epäilty kuljettaja oli törmäyksen jälkeen poistunut tapahtumapaikalta, mutta palannut hetken päästä siirtämään valaisinpylvästä pois ajotieltä. Epäilty ei ollut kuitenkaan onnistunut siinä ja oli lähtenyt pois uudelleen.

Poliisipartion selvittäessä tilannetta epäilty saapui paikalle jalkaisin. Hänelle tehty puhalluskoe antoi tulokseksi 1,5 promillea. Yli nelikymppistä naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin myös väliaikaiseen ajokieltoon.

Uutista päivitetty kello 12.31 poliisin tiedoilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut